tiistai 2. lokakuuta 2012

Jos nyt tännekkin muistais taas kirjotella =)
Tässä on välissä matkustettu Raumalta Luleåån, laitettu kämppä kuosiin ja käyty vielä kertaalleen Raumalla ja nyt taas takasin Luleåssa =)

Viime sunnuntaina 30.9. käytiin Lilon kanssa Raisiossa luonnetestissä. Testi meni paremmin kuin hyvin, Lilo sai +217 bojoa ja laukauskokematon. Loistavaa!
Testi vähän jännitti itseä koska siellä oli sellaisia osioita joista ei osannut etukäteen ajatella miten Lilo toimii koska pehmeä koira on mutta odotin sitä myös innolla koska halusinkin nähdä miten se sujuu.
Puolustus meni kyllä miljoona kertaa paremmin kuin kuvittelin, en osannut etukäteen ajatella että tuo minun hiiruli osaisi puolustautua koska on niin super kiltti ja rauhallinen. Mutta toisin kävi, siinä hän haukkui ja murisi karvat pystyssä :D
Todella nopea palautuminen oli kanssa todella iloinen yllätys. Lilo pelästyi haalaria ja tynnyriä ihan kunnolla mutta meni myös heti katsomaan mikä juttu oli.
Hermorakenteesta Lilo sai oikein erityismainintaa!! Sen kyllä tiesin etukäteen koska ei ole missään tilanteessa (jos ei paria ensimmäistä kuukautta Suomessa lasketa) ollut rauhaton, piipannut, ollut paniikissa. Oli paikka mikä hyvänsä niin neiti kyllä osaa ottaa rennosti =)

Tässä pisteet osa-alueittain:
TOIMINTAKYKY               +1, kohtuullinen
TERÄVYYS                         +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
PUOLUSTUSHALU            +3, kohtuullinen, hillitty
TAISTELUHALU                +3, suuri
HERMORAKENNE            +2, tasapainoinen
TEMPERAMENTTI            +3, vilkas
KOVUUS                             +1, hieman pehmeä
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS  +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
LAUKAUSPELOTTOMUUS  ++, laukauskokematon

Videon voi nähdä Kennel Something Like sivuilta: http://www.somethinglikebc.com/liloluonnetesti.html

Tämä tietää siis pentu pentusia alkuvuodelle jos kaikki menee suunnitelmien mukaan =) Pentublogia pääsee ihastelemaan http://slbcpennut3.blogspot.fi/ Janika Karenmaan toimesta =)





Ja tähän päivään..
Vähän Welmun kanssa tokoiltiin parvekkeella sateelta piilossa :D Tehtiin pieniä seuraamispätkiä, sivulle tuloa edestä päin, liikkeestä istumista/makaamista/seisomista. Käännöksiä pitäisi alkaa ihan todenteolla harjottelemaan, etenkin täyskäännöksiä.

Lilon kanssa ei olla nyt päästy aksaamaan pitkään aikaan, buuu!! Tehtiin siis vain käännöksiä, istumista, seisomista, makaamista kunnes ripuli yllätti ja reenit tyssäsi siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti